Design a site like this with WordPress.com
Get started

Valea Dorului si nu numai

Weekendul acesta am profitat de partiile pline de zapada si am urcat, din nou, la Cota 2000! Impartiti in nu mai putin de trei grupe, am schiat in Valea Dorului si pe Drumul de Vara, iar grupa  de avansati a coborat pe Karp si pe un traseu de freeride.

Sus, la Cota 2000, am avut parte de doua anotimpuri! De dimineata ne-a intampinat un soare stralucitor si plin de caldura care ne imbia sa ne dezbracam de cojoace, pentru ca dupa-amiaza un nor a inconjurat muntele si a inceput sa ninga precum in toiul iernii:)

Pentru prima data in acest sezon, la aceasta iesire au fost nu mai putin de trei grupe: Furnicute, Fluturasi si Albinute🙂
In prima parte a zilei, Furnicutele si Fluturasii au schiat in Valea Dorului, unde s-au bucurat de soare si zapada si au facut progrese remarcabile, iar dupa amiaza au coborat pe Drumul de Vara:)
Copiii din grupa de avansati au pornit de la inceput pe Drumul de Vara, apoi au continuat pe Karp, dupa care au trecut la Papagal si Tarle.

Schimbarea vremii a adus si vantul, asa ca pe la ora 15:30 ni s-a spus ca trebuie sa coboram din cauza ca se opreste telecabina. Cu toate acestea a fost o zi minunata, apreciata din plin de copiii:)

Iata pozele de astazi:

Foto: Eva Stanciu, Andrei Serban, Tabere cu Suflet

Published by Radu

taberecusuflet.ro/RS/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: