Blog

Tabara cu Povesti – In Padurea Vrajitoarei

Tabara cu Povesti a continuat astazi cu o noua zi plina de … aventuri:) Am profitat ca vremea s-a schimbat si am urcat cu telescaunul la Clabucet Plecare. Aici am vazut Casa Vrajitoarei invaluita in ceata, apoi am facut o drumetie plina de povesti, prinĀ  Padurea Vrajitoarei!

Tabara cu Povesti – Primele Povesti

Astazi, la Predeal, a inceput Tabara cu PovestišŸ™‚ Cei 22 de copii participanti, cu varste cuprinse intre 5 si 13 ani, au intrat in lumea fermecata a Povestilor, au facut o prima drumetie si au jucat Battlefield sau Sahul Vrajitoarelor!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tabara de Florii

Se pare ca Iarna nu mai vrea sa plece de la munte, caci ninsorile continua iar stratul de zapada masoara metri! Cum luna aceasta suntem in vacanta, de Florii va propunem o noua Tabara de Schi si Snowboard! In perioada 25-30 vom merge la Sinaia si ne vom bucura de zapada mieilor la Cota 2000Continue reading “Tabara de Florii”

Tabara Firnului – Concursul

In ultima zi din Tabara Firnului, copiii s-au intrecut intr-un concurs de schi, la capatul caruia au fost premiati cu totii, caci toti au fost invingatori:)“A fost superb” ne-a spus Alex, la finalul celor 4 zile de tabara!

Tabara Firnului – Zapada proaspata

Dupa doua zile solare, vremea s-a schimbat in Tabara Firnului: a inceput sa ploua, apoi ploaia s-a transformat intr-o ninsoare torentiala! Am profitat si, chiar daca vizibilitatea nu a fost cea mai buna, ne-am bucurat de zi si de zapada proaspata:)

Tabara Firnului – Super urias

Astazi, in Tabara Firnului, s-a mai racorit putin iar zapada a fost numai buna. Am profitat si ne-am antrenat in slalom, insa nu orice slalom, ci unul super urias!

Tabara Firnului – Inceputul

Astazi, la Sinaia,  a inceput Tabara Firnului! Sapte schiori intre 6 si 12 ani si-au dat binete, apoi au urcat la Cota 2000 unde au schiat cu spor:)

Weekend Activ: Soare si Zapada

La Sinaia este multa zapada, asa ca am profitat si am mers cu copiii intr-un nou Weekend Activ la Schi si Snowboard! Am schiat in Snow Park-ul din Valea Soarelui, apoi am coborat pana la 1400 pe Karp, pe Calugar sau pe Tarle!

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Aboneaza-te si afla primul ce se intampla in Tabere cu Suflet

Create your website with WordPress.com
Get started
<span>%d</span> bloggers like this: