Blog

Schi la Predeal

Vesti bune pentru Taberele Vacantei, caci ninsorile din ultimele zile au adus zapada mult asteptata si la Predeal:) Marti s-a deschis prima partie – Clabucet, iar astazi s-a dat drumul si la Cocosul! Nu am stat mult pe ganduri si am dat o fuga sa vedem cum e zapada:)

Schi de tura

O alternativa la cozile mari din timpul Vacantei este Schiul de tura! Pentru cei care nu stiu, schiul de tura ne permite sa urcam pe schiuri, nu doar sa coboram, cu ajutorul unor legaturi speciale si a unor “piei de foca” ce se ataseaza de tapla schiului. Astfel nu depindem de mijloacele de transport peContinue reading “Schi de tura”

Schi in zapada proaspata

Astazi am avut parte de o zi excelenta la Sinaia:) Ninsorile din ultimele zile au asternut un strat impresionant de zapada, asa ca am profitat si am luat toate vaile la rand:) Cireasa de pe tort a fost la ultima tura, cand am coborat pe schiuri pe Valea cu Genune pana in Poiana Stanii!  

Ziua Internationala a Zapezii

Duminica, 17 ianuarie, cu ocazia Zilei Internationale a Zapezii, va invitam la Schi! Vom merge la Sinaia, unde a nins zilele acestea si este multa zapada proaspata, asadar conditii minunate pentru un Weekend Activ pe Partie🙂 

Weekend Activ in Valea Dorului

Weekendul acesta ne-am luat schiurile si am plecat la munte! Am urcat la Cota 2000 si am schiat in Valea Dorului, unde a nins din plin iar stratul de zapada masoara metri:)

Weekend Activ la Schi

Sambata, 9 ianuarie, va invitam la primul Weekend Active la Schi si Snowboard din acest an! La Sinaia a nins si se schiaza pana la Cota 1400 unde stratul de zapada masoara 60 cm, asadar conditii ideale pentru un Weekend memorabil:)

Tabara Vacantei – Concursul

In ultima zi a Taberei Veseliei, intr-o atmosfera foarte frumoasa, a avut loc, la Predeal, un concurs de schi! La final toti copiii au fost premiati, caci cu totii sunt niste invingatori:)

Tabara Veseliei – Distractie pe partie

Miercuri a iesit in sfarsit soarele in Tabara Veseliei🙂 Am profitat si am schiat cu spor la Azuga, de dimineata pana la aprinderea nocturnei!

Tabara Veseliei – In slalom

Astazi a inceput in sfarsit sa ninga in Tabara Veseliei!:) Am profitat si am fost din nou la Azuga, unde am schiat si ne-am antrenat in slalom!

Tabara Veseliei – La Azuga

La Sinaia a batut vantul, asa ca am luat din nou drumul Azugii pentru o noua zi de schi in Tabara Veseliei!

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Aboneaza-te si afla primul ce se intampla in Tabere cu Suflet

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: