Weekend Activ la Scufundari

In weekendul prelungit de Rusalii va invitam la mare, sa ne distram si sa ne scufundam:) Vom face cunostinta cu una dintre cele mai frumoase activitati posibile in natura si vom descoperi, cu detentorul in gura si tubul de oxigen in spate, o lume mirifica, plina de viata, aflata sub suprafata apei!  

Weekend Activ la Scufundari

Ce: Scufundari

Cand: 19 – 21 iunie (luni este zi libera, fiind a doua zi de Rusalii) Mai multe detalii

Unde: 2 Mai, la Pensiunea SunHouse Mai multe detalii

Program: Mai intai vom  invata ce presupune scufundarea cu sistem autonam de respirat, cum comunicam sub apa si care sunt principiile de siguranta, apoi, insotiti de instructori PADI, vom face 1- 2 scufundari de cate 30 min, functie de capacitatea fiecaruia si de conditiile meteo. Ne vom scufunda in Marea Neagra, la adancimea maxima de – 4m.
La scufundari pot participa doar adultii si copiii peste 10 ani. Cei care nu au implint aceasta varsta vor explora lumea subacvatica insotiti de un instructor si cu echipament de Snorkeling.
Dupa scufundari si snorkeling ne vom bucura de soare si de mare, ne vom balaci, vom juca Battlefield, iar seara vom avea diferite jocuri, cum ar fi Mafia, Dixit sau Talent Show. Ca alternativa in caz ca vremea nu ne va trage spre plaja, vom avea o zi de speologie in care vom explora Pestera Icoane si sa ii vom afla legendele.

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv membrilor Asociatiei Tabere cu Suflet. In cazul in care nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa completati Formularul de Inscriere Mai multe detalii
Conform regulilor de siguranta impuse de Asociatia Internationala a Instructorilor de Scufundari (PADI), varsta minima pentru a participa la aceasta activitate este de 10 ani.

Ce oferim: cazare 2 nopti in camere triple la Pensiunea Sun House din 2 Mai, 6 mese pregatite de Cami, transport din Bucuresti cu microbuzul Asociatiei, echipament snorkeling / echipament scufundare cu sistem autonom de respirat, instructor snorkeling / instructor PADI, supraveghere pe plaja si multa voie buna:)

Cost: 750 lei
– Reducere 30% pentru copiii sub 10 ani
– Supliment 20% pentru cazare in camera singla
– Reducere 10% pentru detinatorii de carduri Weekend Activ Mai multe detalii

Inscrieri: aici. Termenul limita este vineri, 11 iunie, ca sa stim cum sa ne organizam.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata imagini de la o alta zi de scufundari

Va asteptam cu drag!


Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet prin care ne propunem sa promovam un stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin sustinerea participarii la Competitii si a practicarii Sporturilor in natura. In cadrul proiectului, in afara de Ciclism, Alpinism, Schi sau Snowboarding, organizam si alte iesiri la Echitatie, Caiac, Rafting, Canioning, Windsurf, Zbor cu Parapanta sau cu Avion ultrausor.

Sursa: TabereCuSuflet.ro

Published by Radu

http://radusavin.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: