Turul Insulei

Luna viitoare va propunem o noua tura cu bicicletele, pe un traseu inedit! Vom merge in zona Dunarii Calarasene, vom traversa cu bacul pe una dintre cele mai frumoase insule, dupa care vom pedala pe malul apei si prin padurile umbroase, iar la final ne vom opri pe o plaja fermecatoare, cu nisip fin, unde ne vom balaci in apele batranului Istru:) Pe traseu vom intalni o multime de pasari, iar daca vom avea noroc vom zari si maiestosii pelicani!

Weekend Activ pe 2 Roti

Ce: Tura cu Bicicletele

Cand: Sambata, 12 iunie

Unde: Calarasi

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. In cazul in care doriti sa deveniti membru al Asociatiei, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Mai multe detalii

Traseu: Traseul are intre 20 si 30 km, lungimea fiind ajustata functie de nivelul si dorinta participantilor. Diferenta de nivel este nesemnificativa iar dificultatea este redusa. Se merge pe poteci, pe malul Dunarii, si pe drumuri de pamant.

Ce oferim: Indrumare traseu velo, supraveghere copii, apa la inceputul turei si, nu in ultimul rand, garantia unei zile frumoase:)

Contributie: 80 lei. Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 20% reducere Mai multe detalii

Servicii extra: Traversarea cu bacul (10 lei x 2 pentru adulti, 5 lei x 2 pentru copii)
Daca aveti nevoie sa inchiriati bicicleta sau daca doriti sa veniti cu noi, cu microbuzul, va rugam sa ne spuneti.

Masuri de prevenire a infectarii cu SARS CoV 2: Vom merge in grup restrans si vom respecta regulile igiena si de distantare fizica atat in timpul mersului cat si in timpul pauzelor.

Inscrieri: aici. La aceasta tura locurile sunt limitate, ocuparea acestora facandu-se in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Info: Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la ultima tura la malul Dunarii.

Foto: Tabere cu Suflet

——————————————————————

Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Published by Radu

http://radusavin.ro

One thought on “Turul Insulei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: