Cu bicicletele la vechile Palate

In a treia zi de Paste va propunem sa ciocnim un ou rosu la o tura cu bicicletele pe malul Argesului! Cu aceasta ocazie vom vizita Palatul Udriste Nasturel si Biserica din Herasti, si vom vedea din sa si alte cateva obiective interesante cum ar fi Palatul Constantin Cantacuzino sau podul Anghel Saligny de la Hotarele!

Planul era ca aceasta iesire sa aiba loc de Florii, cand la biserica din Herasti are loc un concert al copiilor din sat. Intre timp Vacanta s-a prelungit, a aparut o Tabara de Florii, iar planurile ne-au fost date peste cap. Tot raul spre bine insa, caci padurea va apuca sa se mai usuce:)

Weekend Activ pe 2 Roti

Ce: Tura cu Bicicletele, cu respectarea masurilor pentru practicarea sporturilor individuale Mai multe detalii

Unde: Herasti

Cand: Marti, 4 mai

Obiective: Palatul Udriste Nasturel, Biserica din Herasti, ruinele Palatului Constantin Cantacuzino de la Mironesti, podul Anghel Saligny de la Hotarele Mai multe detalii

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa completati Formularul de Inscriere

Dificultate: Sunt doua variante de traseu, una de 20 km si alte de 30 km, ambele de dificultate redusa, cu diferenta de nivel practic nula. Se merge in mare parte pe dig, pe un drum batatorit unde apa se scurge si nu se acumuleaza noroi. Exista si cateva portiuni pe drumuri de pamant, unde poate fi noroi.

Masuri de prevenire a infectarii cu COVID 19: Vom merge in grup restrans si vom respecta regulile igiena si de distantare fizica atat in timpul mersului cat si in timpul pauzelor.

Ce oferim: Indrumare traseu velo, supraveghere copii, apa, masca protectie, spirt sau gel dezinfectant si, nu in ultimul rand, garantia unei zile memorabile:) La cerere putem oferi transport sau inchiriere biciclete, insa va rugam sa ne spuneti cu o saptamana inainte.

Contributie: 40 lei. Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 20% reducere. Mai multe detalii

Inscrieri: aici. La aceasta tura locurile sunt limitate din cauza masurilor impotriva COVID-19. Ocuparea locurilor se face in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Meteo: Desi suntem inca departe, prognoza, cu o predictibilitate anuntata de 35%, pare buna, cu 6 ore de soare, fara precipitatii si temperaturi maxime in jur de 21 grade.

Info: Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la ultima tura pe acest traseu.

——————————————————————

Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

 

Published by Radu

http://radusavin.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: