Design a site like this with WordPress.com
Get started

Treasure Hunt

In prima zi de vacanta i-am sarbatorit pe Albert si pe Lara care au implinit 8 ani:) Cu aceasta ocazie am fost la Sinaia si am cautat Comoara Spiridusilor, iar la final am facut Rapel!

Vacanta a inceput cum nu se poate mai bine pentru pentru prietenii lui Albert si ai Larei, care au avut parte de Distractie si de Aventura inca din prima zi:)
Ajunsi la Sinaia, am aflat Povestile cu Vrajitoarea si cei 1000 de Pitici, apoi am invatat sa manuim busola si am plecat sa gasim Comoara. Urmarind firul busolei si ascultand versurile cu talc, am gasit, pe rand, indiciile bine ascunse in Padurea Spiridusilor.  Pe traseu am avut parte si de un mic spectacol al naturii, care a dat un recital cu fulgere si tunete in departare. Copiii insa au fost plini de curaj si nu s-au speriat:)
Dupa mai bine de 2 ore de mers am ajuns la Castelul Piticilor, unde am gasit Comoara comoara binemeritata:)
Dupa ce am mancat le-am urat La Multi Ani gemenilor, dupa care ne-am echipat cu hamuri de alpinism si am coborat in rapel o stanca de 5 m inaltime!

Iata cateva poze din aceasta zi plina de veselie:) 

 

Foto: Tabere cu Suflet

Published by Radu

taberecusuflet.ro/RS/

3 thoughts on “Treasure Hunt

  1. Multumim mult pentru o aniversare de neuitat! Lara, Albert si prietenii lor s-au simtit minunat. Ne bucuram ca am avut inspiratia de a le organiza aceasta excursie cu ocazia zilei lor de nastere, mai ales ca a fost prima noastra experienta cu echipa “Tabere cu suflet” si am avut mari emotii, dar experienta a fost foarte placuta si abia asteptam urmatoarea aventura.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: