Dansul Fulgilor de Nea

Anul acesta Iarna avem parte de un dans prelungit al Fulgilor de Nea si de partii pline de zapada, asa ca este pacat sa nu profitam si sa schiem cat putem:) Va invitam la un Weekend Activ de doua zile, in luna Martie, la Sinaia! Vom merge in perioada 13-14 martie si vom schia pana la inchiderea cablurilor, in Valea Dorului, Valea Soarelui si pe Karp:) Cu aceasta ocazie va avea loc si un concurs de Schi si Snowboard, iar Iesirea face parte din programul FIS SnowKidz!

Mini Tabara Fulgilor de Nea

Ce: Weekend Activ la Schi si Snowboard

Unde: Sinaia

Cand: 13 – 14 martie 2021

Cazare: Vila Tabere cu Suflet din Sinaia

Nivel recomandat: Intermediar sau Avansat

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Daca vreti sa veniti doar sa ne cunoasteti, va asteptam ca invitat:)

Masuri sanitare
Pentru ca activitatile sa se desfasoare in conditii de siguranta din punct de vedere sanitar, am luat mai multe masuri de prevenire a raspandirii coronavirusului si am gandit un plan in 10 pasi. Mai multe detalii

Competitie: Ca de obicei, va avea loc si un concurs in cadrul Cupei Tabere cu Suflet de Schi si Snowboard ce se va desfasura sub forma de antrenament cronometrat.

Ce oferim: Cazare 1 noapte cu demipensiune, pranz stil picnic pe partie, transport din Bucuresti in limita locurilor din microbuz, instruire schi 2 zile, activitati seara, supraveghere si concurs.

Contributie: 350 lei. Pretul include transportul pe cablu pentru instructori, nu insa si pentru participanti. In cazul in care doriti sa participati doar la concurs, participarea este gratuita, toate costurile fiind acoperite prin programul Sport pentru toti Copiii.
Detinatorii de carduri Weekend Activ beneficiaza de 20% reducere. Mai multe detalii

Servicii suplimentare: Daca nu aveti echipament si doriti sa va ajutam sa inchiriati, va rugam sa ne spuneti.

Inscrieri: aici. La aceasta iesire locurile sunt limitate, ocuparea lor fiind facuta in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultimul Weekend Activ la Schi la Sinaia.

Va asteptam cu drag!


Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea unui stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimulalarea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul acestui proiect ne propunem sa vara la Catarat, Drumetie, Echitatie, Ture Velo sau Culturale, iar irna la Schi si Snowboard. Astfel putem impartasi si altora bucuria miscarii in aer liber, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

Published by Radu

http://radusavin.ro

3 thoughts on “Dansul Fulgilor de Nea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: