Weekenduri Albe in Luna lui Martisor

Weekend Activ la Schi si Snowboard continua si in luna martie:) Pe langa Weekendul Fulgilor de Nea, cand vom schia doua zile, vom merge weekend de weekend la Sinaia, cate o zi! Iar vestea buna este ca la Cota 2000 este multa zapada, atat de multa incat vom schia, probabil, pana in luna mai:)

Weekend Activ pe Partie

Unde: Sinaia

Cand:

Ce: Schi sau Snowboard

Nivel recomandat: Intermediar sau Avansat.

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Cotizatia pe anul in curs este de 50 lei.

Masuri sanitare
Pentru ca activitatile sa se desfasoare in conditii de siguranta din punct de vedere sanitar, am luat mai multe masuri de prevenire a raspandirii coronavirusului si am gandit un plan in 10 pasi. Mai multe detalii

Competitie: Ca de obicei, la fiecare iesire ne propunem sa organizam un nou concurs de Schi care conteaza pentru Cupa Tabere cu Suflet

Ce oferim:
Puteti alege una dintre cele 3 variante:

  • All inclusive: include transport din Bucuresti, masa de pranz stil picnic, instruire schi, supraveghere si participarea la concurs;
  • Just Ski: include instruire ski, supraveghere pe partie si participarea la concurs.
  • Just Race: include participarea la concurs.

Contributie: Just Race – GRATUIT; Just Ski – 100 lei; All inclusive – 150 lei. Contributia include transportul pe cablu pentru instructori, nu insa si pentru participanti.
Reduceri 20% pentru detinatorii de carduri Weekend Activ Mai multe detalii

Servicii suplimentare: Daca nu aveti echipament si doriti sa va ajutam sa inchiriati, va rugam sa ne spuneti numarul la picior si inaltimea.

Inscrieri: aici. La aceasta iesire locurile sunt limitate, ocuparea lor fiind facuta in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultimul Weekend Activ la Schi si Snowboard.

——————————————————————
Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea unui stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimularea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul acestui proiect ne propunem sa vara la Catarat, Drumetie, Echitatie, Ture Velo sau Culturale, iar irna la Schi si Snowboard. Astfel putem impartasi si altora bucuria miscarii in aer liber, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

Published by Radu

http://radusavin.ro

3 thoughts on “Weekenduri Albe in Luna lui Martisor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: