Ziua Internationala a Zapezii

Duminica, 17 ianuarie, cu ocazia Zilei Internationale a Zapezii, va invitam la Schi! Vom merge la Sinaia, unde a nins zilele acestea si este multa zapada proaspata, asadar conditii minunate pentru un Weekend Activ pe Partie🙂 

World Snow Day este o manifestare initiata de Federatia Internationala de Schi, avand ca obiectiv aducerea copiilor pe partii si promovarea sporturilor de alunecare in randul acestora. Inca de la prima editie am fost alaturi de acest eveniment, iar anul acesta nu face exceptie. Mai multe detalii
Initial, evenimentul de anul acesta era programat la Predeal, insa lipsa zapezii ne-a facut sa il mutam la Sinaia. Ca de obicei, la finalul zilei va avea loc un concurs de schi, la care sunt invitati sa participe toti copiii, indiferent daca fac parte din Asociatia Tabere cu Suflet sau nu.

Weekend Activ pe Partie

Unde: Sinaia

Cand: Duminica, 17 ianuarie

Ce: Schi / Snowboard

Nivel recomandat: Intermediar sau Avansat.

Cine: Oricine doreste sa participe, indiferent de varsta sau daca este membru al Asociatiei Tabere cu Suflet sau nu.

Masuri de prevenire a infectarii cu COVID 19: Vom merge in grup restrans si vom respecta regulile igiena si de distantare fizica la coada, in timpul pauzelor si cand urcam cu telecabina.

Competitie: Ca de obicei, ne propunem sa organizam un nou concurs de Schi care sa conteze pentru Cupa Tabere cu Suflet

Ce oferim:
Puteti alege una dintre cele 3 variante:

  • All inclusive: include transport din Bucuresti, masa de pranz stil picnic, instruire schi, supraveghere si participarea la concurs;
  • Just Ski: include instruire ski, supraveghere pe partie si participarea la concurs.
  • Just Race: include participarea la concurs.

Contributie: Just Race: GRATUIT; Just Ski: 100 lei; All inclusive: 150 lei. Pretul include transportul pe cablu pentru instructori, nu insa si pentru participanti.
Reduceri 20% pentru detinatorii de carduri Weekend Activ Mai multe detalii

Servicii suplimentare: Daca nu aveti echipament si doriti sa va ajutam sa inchiriati, va rugam sa ne spuneti cat de repede. De asemenea, va rugam sa ne spuneti numarul la picior si inaltimea.

Inscrieri: aici. La aceasta iesire locurile sunt limitate, ocuparea lor fiind facuta in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultimul Weekend Activ la schi, la Sinaia.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea unui stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimulalarea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul acestui proiect ne propunem sa vara la Catarat, Drumetie, Echitatie, Ture Velo sau Culturale, iar irna la Schi si Snowboard. Astfel putem impartasi si altora bucuria miscarii in aer liber, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

Published by Radu

http://radusavin.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: